אפשר למחוק את חשבון זוזלי בכל רגע — מתוך האפליקציה או מהעמוד הזה.
מתוך האפליקציה
- פתחו את הפרופיל (התמונה בראש מסך הטיולים).
- גללו למטה ולחצו מחיקת החשבון.
- אשרו — המחיקה מיידית.
מהעמוד הזה
מה נמחק
- פרטי החשבון והפרופיל, כולל תמונת הפרופיל
- כל הטיולים שיצרתם, התחנות, ההתקדמות וקישורי השיתוף שלהם
- גישה לטיולים ששותפו איתכם
- המכשירים הרשומים להתראות פוש וחיבור ChatGPT
מה עשוי להישמר
יומני אבטחה ותפעול, יומני שליחת אימיילים ופניות תמיכה עשויים להישמר עד 90 יום לצורכי אבטחה ומניעת שימוש לרעה, ואז נמחקים.
אין לכם גישה לחשבון?
כתבו ל-support@zuzli.app מכתובת האימייל של החשבון, ונמחק אותו תוך 30 יום.